UITSTEKEND
12 recensies op
Bert van Eijk
Bert van Eijk
4 Juli 2023
Geweldig bedrijf om mee te werken. Meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers waren zeer vriendelijk en alles werd zoals afgesproken uitgevoerd. Het resultaat was meer dan prefect ( 5 sterren !!). Kortom, ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Bert
Taco Portengen
Taco Portengen
1 Juli 2023
Sansa-Clean heeft geholpen bij de opleveringsschoonmaak van onze huurwoning. De eigenaar van de huurwoning was zeer tevreden met het resultaat. We hebben de communicatie met Sansa-Clean als zeer prettig en professioneel ervaren. Het aanraden waard!
Bas van Wageningen
Bas van Wageningen
2 September 2022
Sansa-Clean verzorgd al ruim een jaar de schoonmaak in zowel mijn muziekstudio als thuis en hierover ben ik zeer tevreden. Goede communicatie, flexibel qua planning en professioneel in de uitvoering. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Barth Koster
Barth Koster
24 Maart 2022
Fijne mensen met aandacht voor de klant.
Thai Trade The Hague
Thai Trade The Hague
10 September 2021
Vanaf onze intrek in de WTC wordt ons kantoor wekelijks door Sansa-Clean schoongemaakt. Scherpe prijs maar ook kwaliteit. Flexibel en betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken altijd na.
Nso Galvani
Nso Galvani
12 Oktober 2020
Erg te spreken over Sansa-Clean. Werkt zeer professioneel, komt afspraken na en levert goed werk af.
Ferry
Ferry
12 Juli 2020
Prettige mensen om mee samen te werken. Leveren goede kwaliteit en komen de afspraken na.
B Peeters
B Peeters
29 Maart 2018
Wij gebruiken Sansa-Clean vanaf het moment dat wij in ons kantoor aan Plein Den Haag hebben gevestigd en zijn zeer tevreden over de diensten die zij leveren. Het kantoor wordt goed schoon gehouden, kleine extra vragen worden snel afgehandeld en de verdere communicatie is goed en vriendelijk.
Marc Riebroek
Marc Riebroek
28 Maart 2018
Sansa-Clean maakt wekelijks ons kantorencomplex `Gouden Blok` aan de Goudenregenstraat schoon. Dit doen zij op een zowel zeer professionele als betaalbare wijze. Het is een betrouwbare partij, waar wij zorgeloos de werkzaamheden buiten kantooruren aan uitbesteden. Wij kunnen ze met een gerust hart aanbevelen.